Jennifer Lopez și Ben Affleck, weekend în doi în Montana

De Adelina Duinea, pe

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) au confirmat că și-au rupt logodna la mijlocul lunii aprilie a anului acesta. După nici măcar o lună de la despărțire, solista a fost surprinsă de către paparazzi petrecând un weekend în Montana, SUA, cu un alt fost logodnic, actorul Ben Affleck (48 de ani).

La începutul lunii mai, actorul a vizitat-o pe solistă. Ben și-a lăsat mașina proprie în fața hotelului Bel Air, înainte de a lua o altă mașină până la solistă acasă. La prânz, actorul a fost adus de la cântăreață în fața hotelului Bel Air. „S-a urcat în mașină și a plecat”, a declarat o sursă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, weekend în doi în Montana

Actorii au petrecut weekendul trecut în Montana. Perechea a zburat din Los Angeles în Montana cu un avion privat. „Au mers singuri”, a declarat o sursă pentru E! News. „Au fost doar ei doi.”

„Au ținut legătura mai mult sau mai puțin de-a lungul trecerii anilor”, a mai spus o altă sursă. Jennifer și Ben au reluat legătura după ce actrița a revenit în America din Republica Dominicană, unde a filmat o nouă producție.

„Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment.”

Citește și:

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Cât de bine arată soția lui Andrei Aradits. Andreea predă yoga

Modelul Karolina Kurkova a devenit mamă pentru a treia oară

Fostul cuplu s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Gigli și s-a logodit în 2002. Au rupt logodna doi ani mai târziu, în 2004. Anul următor, Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani).

Affleck și Garner s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor. Au împreună trei copii, două fiice și un fiu, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

Actorul, care a fost onest în privința problemelor lui cu alcoolul, a spus că a început să bea din ce în ce mai mult în perioada în care în mariajul lor apăruseră probleme.

„Am băut în cantități relativ normale o lungă perioadă de timp. Ce s-a întâmplat, de fapt, a fost că, în momentul în care mariajul meu s-a destrămat, am început să beau din ce în ce mai mult”, spunea actorul în 2019.

Affleck și Garner au rămas prieteni după separare. În luna august a anului 2018, Garner l-a internat pentru a treia oară pe actor într-o clinică de dezintoxicare după o altă recidivă. Ben este singur din ianuarie 2021, după ce el și actrița Ana de Armas s-au despărțit.

Jennifer are o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), din fostul mariaj cu artistul Marc Anthony (51 de ani). La scurt timp după despărțirea de Rodriguez, solista a găsit consolare în fostul ei partener de viață, Marc.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter