Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit? „Copiii lor sunt foarte apropiați”

De Unica.ro, pe

Vineri, 12 martie, presa americană dezvăluia că Jennifer Lopez (51 de ani) a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (45 de ani). Următoarea zi, fostul sportiv a fost surprins de fotografi în Miami și întrebat despre despărțire.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit? „Copiii lor sunt foarte apropiați”

A ignorat întrebările mergând mai departe. Ulterior, întrebat dacă este singur, Alex a răspuns simplu: „Nu”. Videoclipul a fost publicat în mediul online de către TMZ. În aceeași dimineață, Alex și Jennifer au negat speculațiile privind despărțirea.

„Niciun articol nu este corect. Încercăm să rezolvăm niște lucruri”, a arătat declarația perechii. În timpul interacțiunii cu fotografii, Alex a răspuns unui apel telefonic. „Așteaptă, te sun imediat înapoi, babe”, a spus.

Întrebat dacă vorbea cu Jennifer, Alex a râs. Deși încă formează un cuplu, o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News că relația lor nu mai funcționează. „Alex este conștient că relația aceasta atârnă de un fir de ață. Relația a fost cu obstacole în ultimele 6 luni”, a spus sursa.

„Alex încearcă să o convingă pe Jennifer să încerce să-și rezolve problemele. Jennifer își dă timp să se gândească la viitorul lor”, a continuat sursa. „Au câteva investiții împreună, iar copiii lor sunt foarte apropiați. Ideea să rupă relația pare atât de masivă încât [Jennifer] nu vrea să o sfârșească prea repede.”

S-a speculat că Alex a înșelat-o pe Jennifer

O altă sursă a declarat pentru E! News că nimeni altcineva nu a fost implicat în relația lor. Aceeași sursă a negat speculațiile că Alex ar fi avut o aventură cu vedeta de reality show Madison LeCroy.

Madison a declarat pentru Page Six că ea și Alex au „vorbit la telefon la întâmplare” anul trecut. „Niciodată nu și-a înșelat fizic logodnica cu mine”, a mai spus. În aceeași lună, o sursă apropiată fostului sportiv a declarat că „Alex nu o cunoaște” și că „nu s-au întâlnit niciodată”.

Din 2004 până în 2011, Jennifer a fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony (51 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (13 ani). Alex Rodriguez are și el două fiice, Natasha și Ella.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

15 ani fără Laura Stoica. Cum a aflat mama artistei de moartea fiicei sale

De ce a ales Prima Doamnă a Americii o ținută asemănătoare cu a lui Meghan Markle la „International Woman of Courage”

Cum au reacționat Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, la acuzațiile aduse de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter