Jennifer Lopez, nud la 51 de ani. Cât de bine arată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 02:03

Jennifer Lopez (51 de ani) renunță la haine în videoclipul celei mai noi piese, In The Morning. Artista a oferit un teaser în timpul unui live pe Tik Tok. În respectivele imagini, Jennifer este nud.

Jennifer Lopez, nud la 51 de ani. Cât de bine arată!

Solista va lansa piesa vineri, 27 noiembrie, iar, până atunci, va oferi zi de zi noi detalii referitoare la melodie și la videoclip. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Artă pură ; Sunt obsedată! ; Abia aștept să ascult piesa întreagă! ; Nu am nimic de adăugat. Nu-mi pot lua ochii de la frumusețea ta. ; Trebuie să spun că ochii mei sunt binecuvântați”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Jennifer Lopez și-a început cariera artistică în anul 1991 în calitate de dansatoare în show-ul de comedie In Living Color, emisiune TV în cadrul căreia apare până în anul 1993 când se decide să urmeze o carieră în actorie.

Primul rol principal îl obține în anul 1996, în pelicula biografică a regretatei artiste de origine latină Selena (1997). Pentru interpretare, Jennifer a fost nominalizată la Globurile de Aur ale anului respectiv.

Apare ulterior în producțiile Anaconda (1997) și Out of Sight (1998), devenind în scurt timp una dintre cele mai bine plătite actrițe de origine latină.

Din 2004 până în 2011, Jennifer a fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony (51 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (12 ani).

În prezent, artista este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani). Sportivul are și el două fiice, Natasha și Ella.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Oana Roman, despre un moment de cumpănă din viața sa: „Era să mor! Am făcut o operație care a durat 9 ore”

EXCLUSIV! Dana Rogoz, fără secrete în numărul de decembrie al revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter