Jennifer Lopez, dans provocator în camera de hotel. Alex Rodriguez a filmat totul

De Oana Dinu, pe
Jennifer Lopez apare în ultima vreme în ipostaze tot mai provocatoare. Iubitul ei, Alex Rodriguez, a filmat-o pe artistă în camera de hotel și a publicat imaginile pe contul său de pe o rețea de socializare.

Zvonurile despre infidelitate apărute imediat după ce au făcut publice imagini cu cererea în căsătorie nu pare să-i fi afectat pe Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Cei doi nu pierd ocazia să arate ce bine se înțeleg și cât de mult se distrează împreună.

Se pare că fostul jucător de baseball și-a făcut un obicei din a posta video-uri cu iubita lui în timp ce dansează. Probabil Alex Rodriguez este foarte mândru de formele voluptoase și mișcările grațioase ale viitoarei lui soții, motiv pentru care își dorește să le arate și fanilor frânturi din momentele destul de intime petrecute alături de Jennifer Lopez.

Recent, acesta a postat pe contul său de Instagram un video cu logodnica sa, în timp ce aceasta dansa în camera de hotel. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni sport și o bustieră, J.Lo. s-a unduit lasciv pe muzică, punându-și în evidență trupul perfect.

„Știți că urmează. Deja are loc petrecerea ei aici, în munții Rocky” a scris Alex Rodriguez în descrierea filmării.

Și la 49 de ani artista continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul american. Jennifer Lopez mărturisea într-un interviu că are mare grijă de corpul ei și pe lângă sport și faptul că se culcă la ora 22.00, stă întotdeauna departe de cofeină, alcool sau tutun.

Artista și-a etalat trupul și în videoclipul de la piesa „Medicine”, unde cântă cu French Montana. J.Lo a îmbrăcat numai ținute sexy, dar momentul culminat al clipului este dansul la bară, unde lasă să i se vadă posteriorul deja celebru. Noul single lansat pe 7 aprilie are deja 4.114.984 de vizionări.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter