Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 11 mai 2021, 11:47

Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) și-au rupt logodna în aprilie 2021. Fostul cuplu se logodise în martie 2019. „Am realizat că funcționăm mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare”, au declarat.

„Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune”, au continuat. Au încheiat declarația menționând că „își doresc numai binele atât unul altuia, cât și copiilor fiecăruia”.

Jennifer are o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (13 ani), din fostul mariaj cu artistul Marc Anthony (51 de ani). La rândul său, Alex are două fiice, Natasha (16 ani) și Ella (12 ani), din fostul mariaj cu Cynthia Scurtis (48 de ani).

Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

„Din respect pentru ei [copiii lor]”, au continuat, „singurul lucru pe care-l mai spunem este că le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri și cuvinte de susținere”.

La scurt timp după despărțire, solista a găsit consolare în fostul ei partener de viață, Marc. De curând, însă, Jennifer s-a revăzut cu un alt fost iubit, actorul Ben Affleck (48 de ani). Fosta pereche a fost surprinsă petrecând timp în locuința artistei din Los Angeles, California.

Ben a vizitat-o pe Jennifer pe 30 aprilie 2021. Potrivit E! News, Ben și-a lăsat mașina proprie în fața hotelului Bel Air, înainte de a lua o altă mașină până la solistă acasă. La prânz, actorul a fost adus de la cântăreață în fața hotelului Bel Air. „S-a urcat în mașină și a plecat”, a declarat o sursă.

Jennifer și Ben „sunt doar prieteni”, a mai spus o altă sursă apropiată celor doi. Fostul cuplu s-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Gigli și s-a logodit în 2002. Au rupt logodna doi ani mai târziu, în 2004.

Citește și:

Irina Mohora este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil

Mihai Albu nu și-a putut suna fiica de Paște. „Mi-ar fi plăcut să o sun”

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Anul următor, Ben s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani). Affleck și Garner s-au separat în 2015, după ce actorul ar fi înșelat-o cu bona copiilor lor. Au împreună trei copii, două fiice și un fiu, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

Actorul, care a fost onest în privința problemelor lui cu alcoolul, a spus că a început să bea din ce în ce mai mult în perioada în care în mariajul lor apăruseră probleme.

„Am băut în cantități relativ normale o lungă perioadă de timp. Ce s-a întâmplat, de fapt, a fost că, în momentul în care mariajul meu s-a destrămat, am început să beau din ce în ce mai mult”, spunea actorul în 2019.

Affleck și Garner au rămas prieteni după separare. În luna august a anului 2018, Garner l-a internat pentru a treia oară pe actor într-o clinică de dezintoxicare după o altă recidivă. Ben este singur din ianuarie 2021, după ce el și actrița Ana de Armas s-au despărțit.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter