Jennifer Aniston, declarații despre mariajele ei: „Avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică”

De Oana Dinu, pe
Jennifer Aniston a declarat pentru numărul de ianuarie al revistei Elle ce crede despre mariajele ei cu Brad Pitt şi Justin Theroux. Actrița nu are niciun regret referitor la despărțirile de ei. 

Jennifer Aniston, celebra Rachel Green din serialul „Friends”, a povestit pentru ediția din ianuarie 2019 a revistei Elle despre despărțirile de cei doi soți, actorii Brad Pitt şi Justin Theroux, conform Mediafax.

Actrița americană de 49 de ani s-a arătat mulțumită de căsniciile ei, pe care le consideră „un succes”. Aniston nu regretă alegerile făcute și spune că totul a fost „pentru ca noi să fim fericiţi, pentru că poate că fericirea nu mai exista în interiorul acelei relaţii”.

„Desigur, au fost hopuri şi nu toate momentele au fost fantastice, dar, în cele din urmă, avem o singură viaţă şi nu aş rămâne în acea situaţie din frică (…) frica de a fi singură, de a nu putea supravieţui”, a adăugat actriţa.

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au căsătorit în 2000, dar căsnicia lor s-a destrămat cinci ani mai târziu, iar motivul ar fi fost infidelitatea actorului, deși acesta a declarat că a început relația cu Angelia Jolie după ce s-a despărțit de Aniston.

După divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt ar fi trecut printr-o perioadă grea și a apelat la ajutorul unui psihoterapeut, iar procesul terapeutic l-a făcut să realizeze faptul că i-a făcut mult rău fostei sale soții, Jennifer Aniston: „Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima… În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut”, a declarat o sursă pentru revista „Life&Style”.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

În 2012, Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux (46), iar în august 2015 s-ar căsătorit, deși cei doi nu au confirmat asta niciodată. La nici 3 ani de atunci, aceștia au anunțat că s-au despărțit. Motivele specualte de presa internațională au fost lipsa copilului și faptul că Jennifer ar fi păstrat niște bilețele de dragoste de la fostul soț. Chiar după ce Brad Pitt s-a despărțit de Angelina Jolie, au apărut zvonuri conform cărora acesta s-ar fi împăcat cu Aniston.

„Când s-a făcut totul şi nu mai este nicio rezolvare, este în regulă. Nu este un eşec. Avem aceste clişee în jurul nostru că trebuie să reparăm. Ştii ce, asta înseamnă ochelari de cal”, a mai adăugat actrița.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter