Jeff Bridges are cancer. Ce mesaj a transmis actorul

De Unica.ro, pe
Jeff Bridges a fost diagnosticat cu limfom la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut de celebrul actor american pe rețelele de socializare. 

Actorul Jeff Bridges a transmis printr-un mesaj pe Twitter că a fost diagnosticat cu limfom, o formă de cancer ce se dezvoltă la nivelul sistemului limfatic (țesutul și organele care produc, depozitează și transportă celulele sangivne albe).

Citește și: Un membru al trupei britanice “Wanted” are cancer cerebral în fază terminală la 32 de ani

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deși este o boală gravă, sunt fericit că am o echipă grozavă de medici, iar prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”, a scris Jeff Bridges.

Cu o carieră de peste cinci decenii în cinematografie, Bridges a fost de mai multe ori nominalizat la premiile Oscar. În 2010, a câştigat trofeul pentru rolul principal din „Crazy Heart”. În 2019, în cadrul premiilor Globurile de Aur a primit trofeul „Cecil B. DeMille” pentru întreaga activitate. Printre cele mai notabile producții în care a jucat se numără „Star Man”, „The Fisher King”, „Hell or High Water”, „True Grit”, „Seabiscuit”, „The Big Lebowski”, „King Kong”, „Iron Man”, „The Fabulous Baker Boys”.

Citește și: Care sunt simptomele de limfom

În 1977 s-a căsătorit cu actrița Susan Geston și au împreună trei fete:  Isabelle (născută în 1981), Jessica Lily (născută în 1983) și Hayley Roselouise (născută în 1985).

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter