Jazzy Jo: „Alex Velea şi Smiley sunt ca şi familia mea. Ne înţelegem foarte bine!”

De Diana Sorescu, pe

Jazzy Jo, artistă ce face parte din marea familie Hahaha, ne-a intrat în cap. Fără drept de apel. E frumoasă, talentată şi are un stil special, pe care nu-l poţi uita, jazz cu influenţe. Vă invit să o cunoaşteţi mai bine pe carismatica Jo!

Jazzy Jo, o artistă completă

Jo, care e povestea ta?
Povestea mea e simplă: am ales în viaţă să cânt sau poate mai corect ar fi să zic că am fost aleasă să cânt. Sper să mă ascultaţi şi să vă placă piesele mele, fiecare dintre ele având la bază o trăire inspirată din experienţele mele sau ale celor din jurul meu.
Care e artistul preferat care te inspiră? Cu cine ai vrea să faci un duet?
Nu pot să zic ca am un artist preferat, sunt mulţi artişti care mă inspiră şi nu toţi din domeniul muzical. Ascult cu mare placere şi studiez intens tehnica artistilor colosali ai muzicii jazz, blues si swing, cum ar fi Etta James, Ella Fitzgerald sau Nat King Cole, ajungând pana la Stevie Wonder şi Michael Jackson. Funk-ul mă fascinează. Mai ascult şi Muse, Aerosmith, Alicia Keys, Basement Jaxx. Cât despre un artist cu care mi-ar plăcea să fac un duet, tot ce pot să spun e că dacă aş sta vreodată pe aceeaşi scenă cu Stevie Wonder sau Prince m-aş simti mai mult decât împlinită.
Cum ai ajuns în familia Hahaha?
În familia HaHaHa Production am ajuns prin intermediul prietenului meu cel mai bun, Şerban Cazan, care este şi producatorul muzical al proiectului Jazzy Jo. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani, am crescut împreună şi intr-o zi m-a adus la studio ca să înregistram nişte voci pe o piesa. De acolo, trebuie să recunosc, ne-am apropiat din ce în ce mai tare cu toţii, pana când am decis sa facem pasul urmator: să începem acest proiect care crescuse în interiorul meu de ani de zile.
Cum te înţelegi cu Smiley, Velea, Cabron and co?
Cum mă înţeleg cu ei? Suntem o familie…o mare familie HaHaHa. 🙂
Prima ta piesă e deja hit, iar stilul abordat e interesant. Cum l-ai eticheta?
Jazz-ul mă defineste, jazz-ul cu influenţe de tot soiul, fie că este vorba despre swing, un pic de pop sau funk. Un alt aspect important al muzicii pe care o cânt este acela ca este întotdeauna live, intregul proiect muzical fiind orientat către live-act-uri, adeseori create atunci şi acolo, pe scenă, cu improvizatiile de rigoare şi cu instrumente live.
Cum îţi place să te îmbraci?
Imi place sa fiu mereu aranjată, cocheta şi, foarte important, în pantofii potriviţi! Când am pantofii ACEIA pot merge oriunde şi pot face orice.

Îmi plac hainele care nu dezvăluie neapărat foarte multă piele, dar care sunt sexy sau, mai bine spus, care pun în valoare senzualitatea. Feminitatea mă defineste cu adevărat, iar rochiile reprezinta punctul meu forte. Le ador, fie că sunt croite pe corp sau cad lejer în falduri mătăsoase.
Te machiezi zilnic? Ce stil adopţi?
Încerc să nu mă machiez zilnic, ca să îmi protejez tenul cât se poate de mult. De aceea iubesc vara, pentru că bronzul natural ţine loc de orice fond de ten, rimel sau produs cosmetic de acest tip. Îmi place naturaletea dar, în acelasi timp, iubesc şi “teatralitatea” unui machiaj de scenă, unul care să te transforme intr-un personaj, care sa te transpună într-un film, într-o eră sau o piesă de teatru. Ca stil adoptat cel mai des, recunosc că îmi place mult dramaticul şi mizez pe nişte gene lungi şi un ruj rosu, intotdeauna de efect, etern feminin si sexy.
Jazzy Jo: „Alex Velea şi Smiley sunt ca şi familia mea. Ne înţelegem foarte bine!”
3 piese preferate din garderoba ta.
Asa cum spuneam, iubesc pantofii, plăcerea mea vinovata şi scumpă, dar am şi câteva piese vintage in garderoba de care nu cred ca mă voi putea desparti vreodata. Este vorba despre un trenci bej, cel pe care puteţi să îl vedeţi şi în videoclipul piesei “Mi-ai intrat in cap”, o fusta plisată albă şi…nu vă mai spun, pentru că nu vreau să stric surprizele viitoarelor apariţii!
Unde pleci în vacanţă vara asta?
Am foarte mult de lucru, aşa că voi pleca o singură săptămână ca să mă deconectez de tehnologie la Vama Veche şi în 2 Mai. Poate la iarna o să am o vacanţă mai lungă, rămâne de vazut.
Ai pagina de FB? Cum ţii legătura cu fanii?
Bineînţeles! Mă puteţi găsi pe Facebook, pe pagina mea oficiala de artist: Jazzy Jo, unde ţin strâns legătura cu toţi cei cărora le place munca mea. Sunt fericită să ştiu că îi am acolo şi îi salut cu cel mai mare drag cu ocazia aceasta! Pupicei, dragilor!
Cum ţi-ai ales nickname-ul de scenă? Chiar aşa, care e numele tău adevărat?
Numele de scenă a venit extrem de natural, a fost destul de evident. Eu cânt jazz, jazz cu influenţe şi, în acelasi timp, toată lumea îmi spune Jo de când pot să îmi aduc aminte. Aşa că, atunci când Smiley a venit cu ideea să le alăturam pe cele două, a sunat natural şi l-am simţit atât de firesc, încât parcă îl aveam în buzunar de când lumea. De atunci sunt Jazzy Jo 🙂 Numele meu real este Ioana Sihota, Ioana de la care, de altfel, a plecat şi Jo.
Care-i cea mai arzătoare dorinţă a ta?
Ceea ce vreau pentru mine în viaţa aceasta este să nu ratez nicio experienţă. Am trăit multe până la vârsta aceasta, am fost norocoasă. Din punct de vedere profesional, visul meu constă în a juca într-un musical pe Broadway. Pentru mine este experienta completă pe care o poate trăi un entertainer. Până acolo mai e mult de muncă. Îmi menţin, însă, speranţa vie că într-o zi voi avea şansa să privesc de pe scenă publicul unei săli de teatru de pe acea stradă faimoasa.
Un gând pentru cititorii unica.ro
Trăiţi la maximum totul, nu vă feriţi de nimic în viaţa aceasta, la fel de diversa ca jazz-ul! Orice experienţă amară sau dulce îşi are rostul ei! Stay Jazzy!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter