Janet Jackson, dezvăluiri despre lupta înfricoșătoare cu depresia

De Oana Dinu, pe
Janet Jackson, dezvăluiri despre lupta înfricoșătoare cu depresia prin care a trecut multă vreme. Artista a destăinuit într-un editorial de unde a pornit tot chinul ei. 

Cântăreața americană Janet Jackson, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit într-un editorial scris pentru revista Essence că s-a luptat multă vreme cu depresia. Totul a început după vârsta de 30 de ani, conform news.ro.

Cel mai tânăr dintre copiii familiei Jackson, Janet și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, prin câteva roluri în seriale de televiziune, și a devenit cunoscută la nivel mondial odată cu lansarea albumului muzical „Control”. Fiind considerată unul dintre cei mai bine vânduți cântăreți din istoria muzicii contemporane, sora lui Michael Jackson a câștigat numeroase premii.

Cu toate acestea, Janet Jackson a trecut, o perioadă îndelungată, prin stări depresive și de anxietate, care au debutat după vârsta de 30 de ani. Starea ei s-a îmbunătățit după ce l-a adus-o pe lume pe Eissa, fiul ei și al lui Wissam Al Mana, în 2017. La doar câteva săptămâni de la naștere cei doi soți au anunțat că divorțează, dar au rămas în relații bune.

Cântăreața a povestit într-un editorial că lupta cu depresia a fost una grea, cu rădăcini adânci în copilăria ei marcată de complexe: „Lupta a fost intensă. Aş putea să analizez sursa depresiei mele veşnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate – rasismul şi sexismul”.

Janet a încheiat totuși într-o notă optimistă: „Puneţi totul cap la cap şi depresia este o boală persistentă şi înfricoşătoare. Din fericire, mi-am făcut drum prin ea.”

Citește și:

Cum a fost la Unica Urban Party

Vedete la UNICA Urban Party

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter