Iulia Vântur, despre ritualul ei zilnic pentru a se menține într-o formă fizică perfectă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 13:07

În primăvara acestui an, Iulia Vântur a revenit în România din cauza situației pandemice din India. Actrița era stabilită de câțiva ani buni acolo, unde avea o carieră de succes în film și muzică, dar pandemia de COVID-19 a făcut-o să se reîntoarcă pe meleagurile natale.

Cu prilejul revenirii în țară, Iulia Vântur a fost invitată la diverite emisiuni televizate pentru a povesti detalii din viața personală și profesională. Printre întrebările care i se pun cel mai des actriței se află cea legată de secretul siluetei de invidiat. La cei 40 de ani pe care îi are, fosta iubită a lui Marius Moga se menține într-o formă excelentă cu ajutorul câtorva trucuri pe care le-a dezvăluit în emisiunea moderată de Teo Trandafir, de la Kanal D, “Teo Show”. Se pare că vedeta are un ritual matinal care o ajută să arate atât de bine.

Citeşte şi: Ce studii are, de fapt, criticul de modă Iulia Albu

Citeşte şi: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citeşte şi: De când a slăbit, Oana Roman mănâncă o singură dată pe zi. Ce conține salata care o ajută să se mențină în formă

Citeşte şi: Dorian Popa, despre perioada grea în care a fost concediat: „Nu mâncam ca să strâng bani de chirie”

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, i-a povestit Iulia Vântur lui Teo.

Legat de lucrurile pe care le-a învățat cât timp a stat în India, Iulia a dezvăluit, într-o altă emisiune TV, următoarele lucruri:

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mă am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și știu că voi fi bine indiferent de situație. Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grija e și mai mare”, a spus Iulia Vântur, în “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter