Iulia Vântur nu se mai ascunde. Ce spune despre poveste de dragoste cu Salman Khan: „Aici este casa noastră de vacanță”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 mai 2020, 13:18
Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Vedeta s-a mutat în India și locuiește alături de celebrul actor de la Bollywood.

Iulia Vântur a fost foarte discretă încă de la început în declarațiile făcute și a evitat să recunoască ceea ce era vizibil pentru toată lumea, și anume că are o relație cu Salman Khan. De curând, însă, Iulia a decis să nu se mai ascundă și a vorbit despre relația cu actorul indian, iar acum a venit cu noi precizări și dezvăluiri în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Iulia Vântur a vorbit despre perioada de pandemie și a mărturisit că s-a izolat în reședința iubitului său, alături de  familia acestuia: “El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil”, a declarat Iulia Vântur La Măruță.

Citește și – Margherita, primul mesaj după ce ar fi fost testată pozitiv pentru droguri

Iulia Vântur și Salman Khan s-au implicat în această perioadă în acțiuni umanitare, India fiind extrem de efectată de pandemia de COVID-19. La începutul lunii, Iulia Vântur a acordat un interviu pentru o publicație din India și a vorbit inclusiv despre căsătoria cu celebrul actor indian:  Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Chiar și părinții mei m-au întrebat: «Când te vei mărita?». I-am spus: «Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită? Și asta pentru că să te căsătorești este ca atunci când… Știi, mă pot mărita cu cineva mâine». Atunci a fost ultima dată când m-a întrebat asta”. – a declarat Iulia Vântur.

Citește și Andreea Bălan, goală în cel mai nou videoclip

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter