Iulia Vântur, criticată dur de internauți: „Vreau să clarific…”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 13:20
După ce s-a spus că ar fi trecut la religia iubitului ei, Iulia Vântur a fost dur criticată de internauți. Zilele trecute, vedeta a postat un mesaj cu privire la festivalul dedicat venerației lui Ganesha Chaturth, celebrul zeul hindus reprezentat de un corp de copil, cu cap de elefant și patru brațe, de culoare roşie. 

Cu ocazia acestei sărbători hinduse, Iulia a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Sărbători fericite de Ganesh Chaturth! Fie ca în locuințele voastre să se reverse lumina, iubirea și abundența! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și nu uitați să fiți atenți cu voi și cu cei dragi #iuliavantur #ganesha #india #festival #ganpathibappamorya #celebrare #rămânețiînsiguranță”, a scris ea pe Instagram.

Citește și: Șocant! Ce a forțat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el

În urma acestei postări, Iulia Vântur a primit mai multe critici, întrucât oamenii au crezut că a renunțat la creștinism în favoarea religiei iubitului ei, Salman Khan.

„Sper că sărbătorile Ganpati vă găsesc sănătoși, protejați și ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor. Și, pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renunțat la credința cu care m-am născut, însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați. Singura credință universală este iubirea”, a scris ea într-o nouă postare, încercând să clarifice lucrurile.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Iulia Vântur.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter