Iulia Albu și-a pus aparat dentar. Cum arată acum vedeta TV

În cadrul rubricii Marțea Neagră cu Iulia Albu, din emisiunea La Măruță [ediția din 25 mai 2021], Iulia (39 de ani) a dezvăluit că și-a pus aparat dentar. Aparatul este fix, din safir, și, cel puțin pentru moment, doar pe arcada superioară.

Iulia Albu și-a pus aparat dentar. Cum arată acum vedeta TV

Fiind din safir, aparatul este aproape insesizabil. Pentru că și l-a pus în dimineața dinaintea rubricii sale, fashion editorul a întâmpinat mici dificultăți în vorbire. Cu timpul, însă, Iulia se va obișnui. După apariția TV, designerul a încărcat și un selfie pe Instagram.

În dreptul imaginii, fashion editorul a scris doar „#braces [aparat dentar]”. „Zâmbet perfect, suflet perfect!; ZÂMBEȘTE!; Cea mai frumoasă femeie!; Iubesc zâmbetul ăsta!; Dar de ce [ți-ai pus aparat dentar]?”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Imagini cu Iulia Albu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Fashion editorul are o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani, din primul ei mariaj cu designerul Mihai Albu (58 de ani). Fostul cuplu s-a separat în 2013, după opt ani de mariaj.

Iulia și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 5 ani. „Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică.

Și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe. În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

Citește și:

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. Nu am fost niciodată ușor de cucerit.

Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, spunea Iulia în trecut, vorbind despre cum a fost cucerită de Mike.

Iulia Albu își dorește o nuntă restrânsă

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte.

Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic.

Vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, declara Iulia în vara anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter