Iulia Albu schimbă „echipa” și trece de cealaltă parte a mesei juraților „Bravo, ai stil!”

De Mădălina Manole, pe
Noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil! vine cu noutăți și schimbări remarcabile. După ce locul lui Răzvan Ciobanu a fost ocupat de Cătălin Botezatu și concurentele vor fi cele mai bune participante ale edițiilor trecute, iată că o altă surpriză îi așteaptă pe fanii emisiunii.

Iulia Albu își schimbă poziția, atât la propriu cât și la figurat. Aceasta se va afla de partea cealalta a mesei Juraților și le va cere colegilor săi să-și argumenteze decizia atunci când oferă calificative participantelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi concurentelor sau de a retrage câte o steluță în fiecare ediție.

Bravo ai stil - juratii

 „Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piata TV din România pentru că nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult. Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri.”, a declarat Iulia Albu.

Citește și – Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Iuliei Albu

Citește și Dragos Bucur părăsește emisiunea “Visuri la cheie”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter