Iulia Albu, replică răutăcioasă la adresa lui Cătălin Botezatu: „Lui nu îi plac bărbații?” Cum i-a răspuns designerul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 13:29

Iulia Albu (39 de ani) a atras din nou atenția presei mondene în urma unor replici acide pe care i le-a adresat colegului său de breaslă, Cătălin Botezatu (54 de ani). Între cei doi conflictul a început în rumă cu mulți ani, când fostul soț, Mihai Albu (58 de ani) și-ar fi dorit ca Botezatu să-i creeze Iuliei rochia de mireasă, dar ea l-a refuzat pentru Răzvan Ciobanu. “Înțepăturile” dintre Botezatu și Iulia au continuat la emisiunea difuzată la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, unde cei doi au fost jurați.

Recent, Iulia Albu a pus din nou paie pe foc în alimentarea conflictului spunând, în podcastul “Acasă la Măruță”, un lucru care l-a iritat pe celebrul designer vestimentar.

Citeşte şi: Iulia Albu se pregătește să se mărite: „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu!”

Citeşte şi: Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

Citeşte şi: Ce destin va avea Lilibet, fata cuplului Meghan – Harry. Predicțiile astrologului regretatei Prințese Diana

Citeşte şi: Alex Velea, atac nou la adresa lui Cătălin Măruță: „Te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate”

„Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia, în timp ce Botezatu se afla, printr-o intervenție telefonică, în direct.

Deranjat la culme de insinuările fostei soții a lui Mihai Albu, Botezatu i-a dat următorul răspuns: „Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău.”

Cătălin Botezatu, despre sexualitatea lui

Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre sexualitatea sa în primăvara acestui an. Designerul i-a dezvăluit lui Măruță mai multe lucruri puțin știute de public despre viața sa intimă.

„Sunt onorat să fiu plăcut, iubit, și de bărbați și de femei. Care e problema? (…) Gay nu s-ar putea spune niciodată despre mine că sunt. (…) Au fost femei pe care le-am iubit din toți rărunchii mei. Pe Dana Opșitaru am divorțat-o de soțul ei. (…) Am un trecut atât de frumos cu femei frumoase și celebre și niște agarici vin și spun niște tâmpenii. (…) Sunt sigur că, cel puțin din generațiile astea tinere, nu există bărbat care să nu se fi gândit așa ipotetic, în mintea lui, o secundă, cum ar fi să o facă cu un bărbat. Poate greșesc… (…) Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la show-uri, gangbang-uri unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită, pentru mine, pe care nu am depășit-o. Dar, dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, Doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași. Da, spun!”, a mărturisit designerul, în luna aprilie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter