Iulia Albu, postare inedită pe Instagram: „La cererea publicului, o fotografie rară cu…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 iunie 2021, 15:56

Iulia Albu este mereu în lumina reflectoarelor și foarte activă pe rețelele de socializare pentru a-și ține la curent publicul și fanii cu tot ceea ce face, însă puține sunt ocaziile în care vorbește în public despre sora ei.

Criticul de modă are o soră mai mică, pe nume Karin Vochița (36 de ani). Din punct de vedere fizic, Karin seamănă izbitor cu sora ei celebră, însă pe plan profesional, sora Iuliei activează într-un domeniu cu totul diferit. Karin Vochița a terminat Academia de Studii Economice și lucrează pe post de consultant de management pentru diverse firme, în regim de freelancer.

Citeşte şi: Natalia Oreiro, de nerecunoscut după ultima schimbare de look

Citeşte şi: Iulia Albu se vede mamă din nou: „Mi-am făcut așa o socoteală”

Citeşte şi: Cadoul impresionant făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Iulia Albu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Karin care a atras atenția fanilor criticului de modă. Cele două au fost în oraș la un restaurant să ia masa împreună și, mândră foc de cât de frumoasă e sora ei, Iulia a ținut să o arate tuturor.

„Ladies and gentlemen, la cererea publicului, astazi postez o fotografie rara cu superba mea surioara. ❤️ you sis!”, este mesajul postat de Iulia Albu, în dreptul fotografiei cu sora sa.

Vezi fotografia cu Karin Vochița în galeria foto de mai sus.

Iulia Albu, noi proiecte pe plan profesional

La sfârșitul lunii iunie, Iulia Albu a anunțat încetarea parteneriatului cu Pro TV. Criticul de modă avea o rubrică în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, intitulată “Marțea Neagră”, unde comenta ținutele vedetelor. Iulia Albu a făcut anunțult în mesiul online, pe rețelele de socializare.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc ProTv și întregii echipe “La Măruță” pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că „Marțea Neagră” cu Iulia Albu și-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? 💣 Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a anunțat critcul de fashion, pe pagina sa de Facebook.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter