Iulia Albu nu vrea faimă: „Nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani”

De Unica.ro, pe

Pentru vloggeri, numărul de vizualizări contează foarte mult, de acolo venind banii lor. Stilista Iulia Albu susține însă că filmulețele ei nu au ca scop adunarea milioanelor de abonați, ci atragerea de sponsori mai degrabă.

Iulia a lansat recent un proiect de modă pe canalul ei de YouTube și și-a explicat decizia astfel, potrivit Libertatea:

„Atunci când ești pe TV, nu prea are foarte mare relevanță să ai proiecte pe YouTube care nu sunt susținute de sponsori. Întotdeauna proiectele mele au fost țintite. De exemplu, cooking show-ul a fost susținut de 3 sponsori mari, iar proiectul a fost pe un număr de episoade. Asta nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani de la sponsori și nu fac asta și din dragoste pentru publicul meu și din pasiune. Fac și din pasiune, doar că există momente în care, apărând pe TV și având proiecte în derulare, este mai greu să tot postezi. Eu nu sunt genul de persoană care face vlogguri în care le povestește prietenilor ce a mâncat cățelul sau cum m-am trezit azi dimineață”.

Mai mult, Iulia a susținut că nu mai este la vârsta la care să caute faimă online de pe urma sutelor de mii de vizualizări și că preferă să aibă sute de mii de euro în conturile ei strânse de pe urma proiectelor online.

Foto – Dumitru Angelescu/Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter