Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis de această dată

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu urmărește, se pare, fiecare pas pe care-l face Andreea Bălan. După ce, în urmă cu două săptămâni, fashion editorul i-a reproșat artistei atitudinea adoptată în legătură cu starea sa de sănătate, acum revine cu noi critici și acuze.

Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan și de această dată, Domnița de Alba, așa cum se autointitulează fosta soție a lui Mihai Albu, i-a criticat în stilul ironic caracteristic ultimele apariții ale artistei: „Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte! Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge ”să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) ”cum decurge vindecarea”.

Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan. Ce mesaj i-a transmis de această dată

Mă declar ”sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!) Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Andreea Bălan nu a răspuns până acum provocărilor lansate de Iulia Albu, însă soțul său, George Burcea, i-a dat o replică destul de tăioasă fashion-editorului după comentariile de acum două săptămâni: „Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ. Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață. Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este grea… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai grea.”,  – a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter