Iulia Albu nu o iartă pe Lidia Buble: „Nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil”

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu se pare că a luat-o în vizor pe Lidia Buble și nu ratează să-i critice nicio apariție a acesteia, fie că este în mediul online, fie că este la evenimente mondene. 

Lidia Buble a postat o fotografie pe contul său de Instagram care nu a putut trece neobservată, nici de internauți, nici de Domnița de Alba, așa cum se autointitulează Iulia Albu. Partenera de viață a lui Răzvan Simion s-a pozat doar într-un tricou negru punând astfel sub semnul întrebării existența lenjeriei intime.

Lidia Buble

Iulia Albu a criticat atitudinea artistei într-un mod ironic, așa cum ne-a obișnuit deja: “Lidia Buble și chiloții din dulap. Atunci când vrei să te pozezi în chiloți o poți face cu ei pe tine sau cu ei … în dulap. Nu știu unde sunt chiloții Lidiei Buble, dar, cu siguranță, o fotografie de asemenea “calibru” nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil. Mai depinde și de calibre în general… Ale chiloților, firește!” – a scris fashion editorul pe blogul său, la rubrica Marțea Neagră, acolo unde a analizat inclusiv prestația Mihaelei Rădulescu prin comparație subtilă cu cea a Andreei Marin: “Andreea Marin a devenit “influensăriță” (…) Între timp Mihaela Rădulescu da lovitură cu Fermă la PROTV un proiect de anvergură ce cu siguranță nu îi va cădea bine “rivalei sale”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter