Iulia Albu, mesaj dur la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Nu faci decât să te îngropi singur”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2020, 18:46
Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu continuă pe rețelele de socializare și schimbul de replici dintre cei doi devine din ce în ce mai acid și mai dur.

După ce Mihai Albu a transmis că nu-și poate vedea fetița, pe Mikaela, din cauza fostei soții, Iulia Albu, care nu ar fi de acord din cauza riscului de infectare cu coronavirus, în mediul online s-a declanșat un adevărat război între cei doi. Până la urmă, designerul de încălțăminte a reușit să petreacă puțin timp cu fiica sa, în fața blocului, și a povestit cum a fost întâlnirea dintre cei doi, dar, totodată i-a cerut Iuliei să-i permită să vorbească la telefon cu fiica sa: „Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu contează atâta timp cât am văzut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi să îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!”, – a scris Mihai Albu pe Facebook.

Citește și – Andreea Bălan răbufnește după ce s-a spus că vrea să se împace cu Keo. Replici cu subînțeles la adresa lui Misty

Iulia Albu nu a lăsat garda jos și l-a acuzat pe Mihai Albu că tot ceea ce a făcut a făcut doar pentru publicitate: ”A fi persoana publica este un privilegiu. Implica munca constanta, abilitatea de a gestiona diplomatic situatii de criza, curaj si asumare si, nu in ultimul rand, voce. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile copilului meu si nu voi permite nimanui sa o foloseasca drept unealta pentru a face rau sau a aparea in presa. Si aceasta nu Este o amenintare. Este o promisiune.

Copilul meu nu are de ce sa fie tarat in circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu nu Este o jucarie menita sa satisfaca orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu Mai incerca sa gasesti validare pe Facebook. Nimeni nu te Mai crede. Nu faci decat sa te ingropi singur. Si te asigur ca acel loc va fi rece si vei fi singur.”, – a scris Iulia Albu pe Instagram.

Citește și – Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter