Iulia Albu îl atacă pe Dani Oțil: „Arată mai bine cu spatele”

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu l-a luat în vizor pe Dani Oțil. Nici bine nu a început anul, că Domnița de Alba, așa cum se autointitulează fosta soție a lui Mihai Albu, și-a completat rubrica Marțea Neagră de pe blogul său cu noi sfaturi critice despre celebritățile autohtone.

Iulia Albu a comentat ultimele apariții ale lui Dani Oțil pe Instagram. Haiosul prezentator TV a fost plecat, alături de noua sa iubită, în Peru și a postat câteva fotografii de la fața locului. Ei bine, fashion editor-ul a fost de-a dreptul… impresionată de ipostazele în care s-a lăsat fotografiat prezentatorul matinalului de la Antena 1:

Iulia Albu îl atacă pe Dani Oțil: "Arată mai bine cu spatele"

„Cușma și cureaua lată, cum era vinul odată! Dani Oțil arată mai bine cu spatele decât cu căciula. Nu știu ce anume vrea să arate exact, însă două lucruri mă fascinează în aceste imagini: 

1 – punguța cu două bile sau, mă rog, nu-mi dau seama exact despre conținutul ei și, firește…

2 – căciula/prosopul/bluza înfășurată în jurul capului și gâtului.

Noroc că este blurată imaginea din spate și putem admira în deplină splendoare piesa de o avangardă notabilă. NOT! Dacă ar fi să-l trimit pe Dani Oțil la un concurs de stil l-aș trimite la… cred că Dani Oțil este bine acolo unde este el. Momentan.” – a scris Iulia Albu pe blogul său.

Sursă foto: Instagram, blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter