Iulia Albu, despre rochia de mireasă purtată de fiica lui Gigi Becali: “Teodora a fost cu siguranță cea mai…“

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 17:55
Iulia Albu a comentat ținutele de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora. Fashion editorul a avut numai cuvinte de laudă atât la adresa celor două rochii de mireasă purtate de Teodora, cât și la adresa costumului purtat de tatăl său, Gigi Becali.

Iulia Albu ne-a obișnuit cu comentariile sale acide, însă de această dată se pare că ținutele au încântat-o, iar criticile au fost aproape inexistente: “Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet  căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei. Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului.” – a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro

Iulia Albu nu folosește prea des cuvântul impecabil și nici nu felicită cu ușurință o ținută, însă de data aceasta chiar a făcut-o din plin: “Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa cum vedem în fotografie. (n.r. în fotografia în care se află alături de Anamaria Prodan). 

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, –a mai spus Iulia Albu pentru sursa citată.

Vezi imagini de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter