Iulia Albu, despre apariția lui Cezar Ouatu la X Factor UK: „O răsturnare de situație incredibilă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 13:38
Iulia Albu a comentat apariția pe care Cezar Ouatu a avut-o la emisiunea X Factor din Marea Britanie. Cu toate că a avut câte ceva de comentat cu privire la ținuta sa, așa cum era, de altfel, de așteptat, fashion editorul nu a contenit cu aprecierile.

Iulia Albu i-a analizat întreaga ținută, atitudinea, dar a comentat și pe baza criticilor primite ulterior de Cezar Ouatu, cum că s-ar fi rușinat cu originile sale: „Cezar Ouatu poartă o pălărie pe care o detest în cel mai nefericit mod posibil, și anume… pe ceafă. Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului. Și iată cum, printr-o răsturnare de situație incredibilă, Cezar Ouatu ajunge totuși să marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, și pentru talentul lui incredibil. Sună a clișeu? Poate. 

Cezar Ouatu - x factor marea britaniePoate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez român’. Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit. Poate că ar trebui să ne asumăm faptul că a fi român, croat sau italian, nu este o definiție a cine ești tu de fapt. Și da, Cezar Ouatu este multe lucruri, însă cel mai importat… este el”, – a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Printre vedetele comentate spumos de Iulia Albu în ultimul timp se numără și Andreea Bălan, Mihaela Rădulescu, Mihai BendeacSmiley, dar și Anamaria Prodan.

Citește și – Claudia Pavel are o nouă relație. Cine este și cum arată iubitul său

Citește și – Roxana Ciuhulescu evidențiază diferențele dintre primul soț și cel actual: “Eu nu eram obișnuită“

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter