Iulia Albu, despre Anamaria Prodan: „Toți bărbații se uită la…”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 13:02
Iulia Albu a luat-o în vizor pe Anamaria Prodan și a comentat ultima fotografie postată de sexy impresara pe conturile de socializare.

În ultimul timp,  Anamaria Prodan își surprinde tot mai mult fanii cu postările sale în care apare în ipostaze sexy și provocatoare, iar unul din locurile preferate de selfie este întocmai dressing-ul imens pe care-l deține. Printre colecțiile impresionante de pantofi și oglinzile mari, Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, iar imaginea a stârnit, așa cum era de așteptat, reacții în rândul internauților. Nici Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos și a comentat imaginea la rubrica Marțea Neagră de pe blogul său personal.

Anamaria Prodan

„Anamaria Prodan continuă seria selfie-urilor sexy în dressing. Firește că toate femeile se uită la pantofii pe care îi are înșirați pe jos, iar toți bărbații se uită la decupajele costumului de baie. Anamaria arată foarte bine… Eu oricum o ador pe Anamaria”, – a scris Iulia Albu.

La aceași rubrică, Iulia Albu, a comentat și ținuta purtată de Valentina Pelinel la cununia civilă, dar și pe cea a Dianei Dumitrescu de la nuntă, ambele primind complimente din partea fashion editorului. Marțea Neagră se pare că nu a fost chiar atât de neagră, având în vedere că și Andreei Esca, dar și Andrei le-a adus critici ușoare, chiar constructive am putea spune.

Andra la Vocea Romaniei

Iulia Albu a comentat atitudinea Andrei vizavi de momentul din emisiunea Românii au talent, când artista a apăsat butonul cu posteriorul: Andra a apăsat butonul roșu de la Vocea României cu bombeul. Nu mă deranjează absolut deloc acest lucru, ba mai mult, momentul a fost extrem de gustat de absolut toți telespectatorii care au urmărit respectiva ediție. Aș putea totuși să-i sugerez Andrei să nu mai poarte ținute atât de casual și să mizeze pe ceva extravagant, fără să exagereze firește. – a comentat Iulia Albu.

Printre vedetele comentate spumos de Iulia Albu în ultimul timp se numără și Andreea Bălan, Mihaela Rădulescu, Mihai Bendeac, dar și Smiley.

Citește și – Ce note a luat Roxana Vancea la examenul de Bacalaureat

Citește și – Alex Velea a făcut flotări cu Simona Gherghe în spate. FOTO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter