Iulia Albu comentează ținuta Valentinei Pelinel: „A avut o apariție superbă”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 14 septembrie 2018, 12:34
Iulia Albu, temutul fashion editor, a comentat ținuta pe care a purtat-o Valentina Pelinel la cununia civilă cu Cristi Borcea. Iată că, Iulia a reușit să surprindă din nou, de această dată în mod pozitiv.

Iulia Albu a fost foarte încântată de rochia roșie purtată de Valentina Pelinel la cununia civilă și, în plus, a apreciat accesoriile purtate: „Valentina Pelinel a ratat o apariție frumoasă… pentru că Valentina Pelinel a avut o apariție superbă. Roșul nu este o culoare ușor de purtat, însă alegerea corectă a buchetului și a bijuteriilor în aceeași cromatică au făcut casă bună cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea - cununie civila

Lipsa decolteului și lungimea protocolară a rochiei au dat un plus de finețe apariției Valentinei, ca și alegerea rujului roșu, aparent exagerată însă, în contexul ales, extrem de binevenită. O rochie roșie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale roșii sau exact așa cum a purtat-o Valentina. Casă de piatră!”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

Citește și – Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac nuntă în Bulgaria

Citește și – Raoul condamnat la închisoare. Ce a făcut artistul

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter