Iulia Albu, cel mai scump influencer din România. Cât cere pentru o postare în mediul online

De Unica.ro, pe
Iulia Albu este cel mai scump influencer din România. Vedeta este extrem de exigentă când vine vorba de brandurile cu care se asociază și preferă să aibă un conținut de calitate pe conturile sale de socializare și nu neapărat să atragă mulți urmăritori. Din aceste motive, și sumele pe care le cere pentru promovare online sunt extrem de mari față de ceilalți influenceri autohtoni.

Iulia Albu s-a lansat în mediul virtual în urmă cu 7 ani, atunci când nici nu apăruse trendul influencerilor, și încă de la început a știut să se vândă scump. Pentru a-și păstra standardele și a se diferenția de restul vedetelor devenite influenceri, Iulia Albu cere sume considerabile pentru postările din social media. Astfel, conform Libertatea, pentru o postare, fosta soție a lui Mihai Albu pornește negocierea de la 5000 euro: “Proiectele mele pe YouTube au fost suținute de sponsori, au fost targhetate. Asta nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani de la sponsori și nu fac asta din dragoste pentru publicul meu și din pasiune. Ba da, fac și din pasiune” – a spus Iulia Albu pentru Libertatea, punctând că nu vrea cu ardoare să aibă milioane de abonați pe canalul ei de YouTube, ci preferă să aibă sute de mii de euro în conturi.

Iulia Albu a mărturisit în repetate rânduri că produsele pe care le promovează nu se adresează oricărui buzunar și că preferă să-și canalizeze eforturile pe zona de luxury decât să-și asocieze imaginea cu brandurile de mass-market.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter