Iulia Albu, atac dur la adresa lui Mihai Bendeac

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu ne-a obișnuit deja cu criticile vestimentare dure și ironice pe care le face la adresa vedetelor autohtone, însă de această dată s-ar putea să-și fi găsit rivalul pe măsură și spunem asta deoarece în vizorul său a intrat Mihai Bendeac și el, la rândul său, recunoscut pentru replicile acide și directe din dotare.

Iulia Albu a criticat la rubrica Marțea Neagră de pe blogul său atitudinea mai multor sex-simboluri masculine autohtone. Dacă cu Alex Velea, Dorian Popa și Victor Slav a fost cât de cât blândă, pe Mihai Bendeac l-a atacat destul de dur. Despre primii trei, recunoscuți pentru efortul depus constant la sala de forță, fashion-editorul a comentat: „În categoria câți centimetri are brandul tău? îi regăsim pe Alex Velea, Dorian Popa si Victor Slav, unul mai lucrat la sală decât celălalt. Daca ar fi totuși să analizăm puțin imaginile, nu prea înteleg tatuajele acelea lipite in cazul unui băiat rau. Mai precis, arata fix ca o trufă rasă peste o mămăliga. Nu-i nimic, Dorian, lasa ca recuperezi tu rapid”, – a punctat jurata de la „Bravo, ai stil!” pe blogul ei, în urma analizei unor fotografii cu cei trei.

Iulia Albu, atac dur la adresa lui Mihai Bendeac

Cât despre Mihai Bendeac, Iulia Albu nu s-a putut abține să nu remarce și să comenteze ironic obsesia acestuia de a-și face selfie-uri în lift: „Mihai Bendeac „Jurnalulunuiburlac”, dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază cvasipițiponcistică” – a concluzionat Iulia Albu.

Rămâne de văzut dacă Mihai Bendeac va răspunde într-un fel sau altul la această analiză critică a Iuliei Albu, iar dacă o va face, posibil să fim martorii unui adevărat război de cuvinte și replici acide.

Citește și – Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia, împreună într-o nouă emisiune

Citește și – Mădălin Ionescu se recăsătorește cu soția sa

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter