Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 17:02

Irina Fodor (32 de ani), prezentatoarea sezonului 4 Asia Express, a avut parte de o surpriză neplăcută în Turcia, în prima zi de filmări. „Pentru situații din astea nu m-ați pregătit!”, i-a transmis Irina Ginei Pistol (40 de ani), prezentatoarea primelor trei sezoane ale emisiunii TV.

Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

În ciuda experienței neplăcute, în timpul filmărilor, Irina a mărturisit că „a fost tratată ca o prințesă”. „Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!”, a scris pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care poartă o ținută vișinie.

Camera de hotel a Irinei a fost inundată. „Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă?

Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor pe Instagram. Înaintea acestor postări, Irina a dezvăluit ce i-a promis fiica ei înainte de plecare.

„Copilul, încercând să exprime cât de mult o să îmi simtă lipsa: «Mami, promit că o să-mi fie dor de tine!». O ador!”, a mai scris Irina în mediul online. Irina și Răzvan Fodor (45 de ani) au împreună o fiică, Diana Elena, în vârstă de 9 ani.

Citește și:

Cine este Patrizia Paglieri, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Irina Fodor, despre pregătirile pentru Asia Express – Drumul Împăraților: „Am mari emoții!”

Își mai doresc Irina și Răzvan Fodor copii?

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că îți dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer … E în pom treaba asta”, a completat Răzvan.

Care sunt cele 9 echipe ale sezonului 4 Asia Express

Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început în mai 2021. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât la TV, cât și în online, pe A1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia, și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter