Ireland Baldwin, atacată și jefuită pe stradă

De Oana Savin, pe
Ireland Baldwin, fiica actorului Alec Baldwin, a fost atacată și jefuită pe stradă. Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost lovită peste față de o femeie, ce a fost arestată câteva ore mai târziu.

Săptămâna trecută, Ireland a fost atacată în plină zi de o femeie care i-a furat geanta şi a lovit-o peste faţă. Fotomodelul a povestit totul pe contul ei de Instagram, unde a postat și o imagine în care i se pot vedea rănile suferite.

„M-a lovit cu putere în faţă într-o parcare, mi-a smuls bunurile din mână şi apoi a sărit într-o maşină în care se afla soţul ei şi au fugit”, a scris fotomodelul pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Ce reacție au avut fanii

„Totul s-a rezolvat după ce am luat legătura cu poliţia şi femeia a fost arestată. Din fericire, la toată scena au fost martori şi am primit ajutor din partea lor imediat”, a precizat fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger.

„Oamenii sunt disperaţi după bani în aceste timpuri. Din cauza epidemiei de coronavirus mulţi au rămas fără locurile de muncă. Au loc multe jafuri şi atacuri pe stradă, inclusiv în cartierele rezidenţiale din Los Angeles. Trecem prin timpuri tulburi şi trebuie să avem grijă unii de ceilalţi”, a mai spus Ireland Baldwin, care are o avere estimată la peste un milion de dolari.

Ireland este singura fiică a actriței Kim Basinger, rezultată din mariajul cu Alec Baldwin. Cei doi au fost căsătoriți între 1993 și 2002.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ireland Baldwin.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter