Ioana și Ilie Năstase divorțează deși au petrecut Paștele împreună

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:40

Ioana Năstase (44 de ani) a depus actele de divorț de fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani) în martie 2021. Cu două luni înainte, în ianuarie 2021, Ioana a declarat că a fost agresată de omul de afaceri.

Ioana și Ilie Năstase divorțează deși au petrecut Paștele împreună

Potrivit apropiaților perechii, Ioana nu și-a dorit să divorțeze imediat după incidentul violent, ci i-a oferit un timp fostului sportiv să-și corecteze comportamentul. Fiindcă sportivul nu și-ar fi schimbat atitudinea, Ioana a decis să depună actele de divorț.

Cu toate că divorțează, Ioana și Ilie au petrecut sărbătorile de Paște împreună, acasă la mama Ioanei, pe malul Dunării. „Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei. Ne-am strâns cu toții la masă, fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo.

Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați și făceam mese cu trei zile înainte.

Eu mă ocupam de bunătăți și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine.

Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă. Am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a mărturisit Ioana, în exclusivitate pentru Click!.

„Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a mai spus Ioana.

Citește și:

Ce i-a spus Ilie Năstase soției lui Ioana când acesta i-a cerut divorțul

Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce soția lui Ioana a depus actele de divorț

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Acesta este al cincilea divorț al fostului tenismen

Ilie Năstase a avut o viață sentimentală tumultuoasă. În cei 74 de ani ai săi de viață, sportivul a mărturisit că a avut peste 2.500 de iubite, dintre care 5 i-au devenit soții.

Prima lui soție a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter