Ioana Ginghină, pregătită de a treia căsătorie: „Poate prin septembrie o să facem nunta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 septembrie 2021, 11:32
Ioana Ginghină se pregătește de nuntă cu iubitul său, Cristi Pitulice. Actrița a mărturisit că evenimentul, care ar putea avea loc în toamna acestui an,  va fi unul restrâns. 

Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, Ioana Ginghină a mărturisit că este posibil să se mărite în această toamnă. Actrița și iubitul ei, Cristi Pitulice, nu-și doresc un eveniment cu mare fast, ci unul restrâns, la care să participe doar oamenii apropiați.

„E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât”, a spus Ioana Ginghină.

Aceasta a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară la 21 de ani și a doua oară cu actorul Alexandru Papadopol, tatăl fetiței ei, Ruxandra. Actrița s-a arătat încântată de faptul că nici viitorul ei soț nu își dorește o nuntă mare.

„Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Cum își câștiga Nadine banii în tinerețe, pe când era în SUA

Dorian Popa, despre perioada grea în care a fost concediat: „Nu mâncam ca să strâng bani de chirie”

Secretul lui Florin Dumitrescu pentru o salată de vinete perfectă

De când a slăbit, Oana Roman mănâncă o singură dată pe zi. Ce conține salata care o ajută să se mențină în formă

Ioana Ginghină: „Niciun bărbat din viaţa mea nu m-a tratat aşa cum sunt tratată acum”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi s-au mutat împreună după câteva luni de relație, iar acum au făcut investiții comune, semn că au planuri mari împreună.

„Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri.

Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început.

În primul rând e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a mai mărturisit actrița.

Despre partenerul ei de viață, Ioana Ginghină are numai cuvinte de laudă: „Niciun bărbat din viaţa mea nu m-a tratat aşa cum sunt tratată acum. Sper să rămână aşa tot timpul. Trebuia să am şi experienţa asta. Ar fi fost păcat să nu! Mă întâlnesc cu oameni care-mi zic că am slăbit, că arăt bine, că sigur mi-am făcut vreo procedură estetică.

Nu mi-am făcut nimic, sunt fericită! Şi am acasă un om care îmi zice numai că sunt frumoasă şi extraordinară”, a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter