Interpretul de muzică folk Iurie Sadovnic s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

De Unica.ro, pe

Iurie Sadovnic, cunoscut interpret de muzică folk, s-a stins din viață luni, 7 iunie 2021. Artistul din Republica Moldova a lăsat un mesaj familiei înainte de a-și pune capăt zilelor. Trupul neînsuflețit al solistului în vârstă de 69 de ani a fost găsit în locuința sa.

Pentru a-și curma viața, Iurie a folosit o armă pe care o deținea în mod ilegal. Soția cântărețului a fost cea care i-a găsit trupul și care a sunat autoritățile. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 69 de ani și-a „aplicat o plagă prin împușcătură în regiunea capului, această fiind fatală”.

Interpretul de muzică folk Iurie Sadovnic s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

Soția artistului a dezvăluit că acesta era singur acasă în momentul în care a apăsat pe trăgaci. În urma examinărilor medicului legist, nu au fost depistate alte răni în afara împușcăturii fatale. „Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, se mai arată în comunicatul poliției, informează Playtech.ro.

În mesajul lăsat pentru familie, Iurie Sadovnic scria că suferă de prea multe boli și că nu își mai dorește să fie o povară pentru nimeni. „Am prea multe boli, nu vreau să fiu nimănui povară”, a scris cântărețul în biletul la finalul căruia s-a semnat.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Iurie Sadovnic a fost un interpret de muzică ușoară și folk din Republica Moldova. S-a născut pe 14 decembrie 1951, în Jura, Rîbnița, RSSM.

Regretatul artist a făcut parte din formațiile Haiducii din Susleni, Haiducii, Sonor, dar și din formația de jazz din Nikolaev, din Contemporanul, din Bucuria, și a fondat formația Legenda.

În plus, Iurie Sadovnic a fost distins cu titlul de artist emerit al RSSM, cu Medalia Meritul Civil și cu titlul de Artist al Poporului Republicii Moldova și cu Ordinul Republicii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter