Inna și Deliric, așa cum nu i-a mai văzut nimeni până acum. Cum s-au fotografiat cei doi

De Unica.ro, pe

Inna a împlinit la jumătatea lunii octombrie frumoasa vârstă de 34 de ani. Cu acest prilej, artista a plecat într-o scurtă vacanță, împreună cu iubitul ei, rapperul Deliric (38 ani), în Dubai.

Inna și Deliric au confirmat că formează un cuplu la sfârșitul acestei veri, iar de atunci, cei doi împărtășesc cu fanii lor pe rețelele de socializare momentele frumoase pe care le petrec împreună.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

În vacanța în care se află acum, cei doi îndrăgostiți profită din plin de vremea excelentă de acolo și își petrec mai tot timpul la piscină. Chiar dacă sunt destul de discreți în legătură cu viața lor intimă, cei doi își asumă relația, nu se ascund și au un mod inedit de a le atrage atenția fanilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV. INNA a spus cum a cucerit-o Deliric. Ce calități are noul iubit al artistei

În urmă cu câteva zile, Deliric a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, pe cât de haioasă, pe atât de picantă, la piscină în care el se “joacă” de-a rechinul, iar “victima” este, bineînțeles, iubita sa. Această fotografie, în dreptul căreia rapperul a scris – „Shark Attcak 2. Catch the prey” -, și în care acesta o mușcă de posterior pe cântăreață, a strâns peste 32 de mii de apreiceri din partea fanilor și prietenilor artiștilor și o mulțime de comentarii simpatice.

Vezi fotografia incitantă cu Deliric și Inna în galeria foto de mai sus. 

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter