Începe anul 2021 cu Unica de ianuarie: află ce surprize ți-am pregătit

De Unica.ro pe Ultimul update Miercuri, 23 decembrie 2020, 16:04
Revista Unica de ianuarie este gata să te ajute să întâmpini noul an cu forțe proaspete, în interior așteptându-te materiale exclusive pe care să le citești cu o ceașcă fierbinte de ceai în ziua de Anul Nou.
Începe anul 2021 cu Unica de ianuarie: află ce surprize ți-am pregătit

Pe copertă o poți admira pe frumoasa Andreea Berecleanu – o prezență charismatică și un jurnalist valoros. După ce anul acesta a forțat-o să ia o pauză, ea se întoarce acum la Prima TV. Se reinventează, după un an în care cu toții am făcut asta, într-o formă sau alta. Descoperă într-un interviu plin de sensibilitate cu Andreea Berecleanu provocările noului ei job, dar și detalii despre cum a afectat-o pe ea pandemia.

Unica de ianuarie îți aduce interviuri cu oameni de poveste

În ediția de ianuarie vei descoperi o suită de interviuri cu oameni de excepție. Unul dintre ei este nimeni altul decât Bebe Cotimanis, care este cunoscut drept un titan al televiziunii, cinematografiei și teatrului românesc. După 25 de ani de Pro TV, el se mută la Prima TV, fiind mai mult decât entuziasmat de noul început. Despre acest nou început, dar și povești deosebit de emoționante din copilăria lui, ne-a spus mai multe chiar el.

Totodată, îndrăgitul jurnalist Alex Dima a dezvăluit cum a fost pentru el anul care a trecut, fiind transparent cu dificultățile prin care a trecut (întrucât a fost nevoit să întrerupă filmările la „România, te iubesc”), dar și cu ceea ce îl face fericit (mai exact, fiica lui, care este ca o oază de liniște pentru el.

Iar dacă te dai în vânt după muzica trupei The Motans, cu siguranță vei îndrăgi interviul cu solistul acesteia. Plin de poezie, asemeni cântecelor pe care le compune, Denis Roabeș a vorbit despre muzică și viață cu aceeași sinceritate cu care ne încântă de fiecare dată.

Lasă 2020 în spate cu Unica de ianuarie

Pentru a putea lăsa acest an dificil în spate, trebuie, înainte de orice, să înțelegem ce a însemnat el pentru oameni, indiferent de cine sunt acei oameni și cu ce se ocupă. Am stat de vorbă cu un medic, o profesoară, un IT-ist, un cercetător, o jurnalistă, un actor, un sportiv și o elevă, pentru a descoperi cum i-a afectat pe fiecare dintre ei pandemia.

Tot în această ediție vei găsi trucuri despre petrecerea sărbătorilor acasă, alături de cei mici, fără a te plictisi. Și pentru că nu vrem să uităm de nimeni, am pregătit un material special și pentru părinții singuri, care se pregătesc de Crăciun fără ajutorul unui partener.

Iar dacă vrei o pauză de la toate acestea, te poți răsfăța oricând cu paginile noastre de fashion și beauty, care îți arată exact ce trenduri ne așteaptă în noul an.

Revista Unica de ianuarie se găsește la punctele de difuzare a presei începând cu joi, 17 decembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter