În sfârșit! Andreea Bălan, apreciată de Iulia Albu. Ce ținută a purtat artista

De Mădălina Manole, pe

Iulia Albu nu o scapă din ochi pe Andreea Bălan, însă ultima apariție a artistei se pare că a fost pe placul fashion editorului care a comentat-o într-un mod surprinzător… de plăcut.

Iulia Albu i-a apreciat ținuta artistei Andreea Bălan pe care a purtat-o la Gala Elle New Media Awards 2019. Aceasta a ales o rochie albă, lungă și vaporoasă, care i-a venit extraordinar de bine și a fost punctată pozitiv de fashion editor:

Andreea Balan

„Incredibil, dar, găsesc apariția Andreei Bălan potrivită și încadrată perfect în tematică evenimentului. Nu intrăm în detalii referitor la încălțăminte pentru că, în mod convenabil, ea nu se vede, și ne rezumăm la a o nota cu un onorabil ….WOW”, – a scris Iulia Albu pe blogul său.

În trecut, Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bălan folosind cuvinte foarte dure: „Când mă uit la Andreea Bălan îmi vine să plâng”, „Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy” , „Aș vrea să îl văd pe Fuego împodobind-o” – au fost doar câteva dintre ironiile Iuliei la adresa Andreei Bălan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter