Imaginea pentru care Adela Popescu a fost aspru criticată: ”E toxic pentru copii…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 octombrie 2019, 15:47
Adela Popescu este o mămică implicată, dar are și invitații de onorat, așa că uneori este nevoită să ia copiii cu ea în locuri unde alți bebeluși nu ajung. Cel mai recent caz de acest gen a fost săptămâna trecută, când vedeta a mers cu băiețelul cel mic la salonul de manichiură. 

Cu bebelușul în brațe, Adela s-a lăsat pe mâna profesioniștilor din salon și a făcut și o poză care a ajuns apoi pe Instagram. Multe mămici au înțeles-o, dar au fost și multe comentarii critice. ”Să ții un bebe în atât miros de lac, nu știu eu… prefer să îmi rod unghiile, sau să îl las cu mama”, a scris una din fanele Adelei. ”Acetona, praful de la unghii, etc. posibili alergeni și toxicitate pt copii. Nu mai repeta scenariul. Copii au nevoie doar de aer curat…”, a mai spus cineva.

Adela a explicat, apoi, de ce a fost nevoită să ia micuțul cu ea la salon. ”Fix așa e viața mea, ca în poză, dar asta pentru că noi am ales să fim foarte prezenți în viața copiilor, a fost o alegere, pur și simplu. Eu l-am alăptat pe Alexandru până la un an și 11 luni, pe cel mic îl alăptez în continuare, vreau să petrec cât mai mult timp cu ei si atunci îmi selectez foarte mult evenimentele. Dar sunt momente, cum a fost atunci la manichiură, când mama mea nu era disponibilă – căci ea ne ajută – mama lui Radu își rupsese piciorul, Radu avea nu știu ce treabă și l-a luat el pe Alexandru, iar eu am rămas cu cel mic cu programarea făcută. Dacă nu mă duceam cine știe când mai apucam”, a declarat Adela pentru Viva.ro.

Imaginea pentru care Adela Popescu a fost aspru criticată: ”E toxic pentru copii...”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter