Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

De Unica.ro, pe

În octombrie 2017, Ilinca Vandici (35 de ani) s-a căsătorit cu soțul ei, Andrei Neacșu (29 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Zian, care va împlini 4 ani pe 23 iulie 2021. În cel mai recent videoclip de pe canalul ei de YouTube, prezentatoarea TV a vorbit despre divorț.

În toamna anului trecut, Ilinca dezvăluia cum a fost cucerită de partenerul ei de viață. „M-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era, este și va fi probabil. Este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă. El a fost super determinat și hotărât de la început. Adică?

După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună. El a dorit treaba asta. Eu cumva l-am condiționat. I-am spus că dacă va găsi un loc care să-mi placă, poate că o să ne mutăm împreună. În 8 ore cred, îmi trimitea poze din apartament.

Când am ajuns seara acasă, pentru că am fost la un eveniment, aveam și toate cumpărăturile făcute. Aveam de toate în frigider, prosoape. Stați liniștite fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile, dar m-a impresionat”, mărturisea Ilinca în octombrie 2020.

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

În cel mai recent videoclip de pe YouTube, Ilinca a vorbit despre topul căutărilor de pe Google despre ea. A treia dintre acestea a fost „Ilinca Vandici divorț”, iar prezentatoarea TV a dezvoltat fără să ezite subiectul.

Citește și:

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui ei

Ilinca Vandici a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

Andreea Mantea a răspândit zvonuri despre Ilinca Vandici la Kanal D

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi.

Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil. În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!».

Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter