Ilinca Vandici a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 16:07

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, Vin de-o poveste, Ilinca Vandici (34 de ani) a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei. Prezentatoarea TV și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă. Bărbatul a avut cancer.

„Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător. (…)

Un om care m-a susținut, care a crezut în mine și care mi-a oferit educația pe care o am și astăzi. Un om datorită căruia sunt ceea ce sunt astăzi”, mărturisea Ilinca în martie 2021, în mediul online.

Ilinca Vandici a vorbit despre cele mai dificile momente din viața ei

„Au fost momente, după ce a murit tata, în care mă simțeam atât de singură, neajutorată, terminată. Ăla a fost momentul în care nu am mai avut plasă de siguranță. (…) Cred că de aici mi-a venit maturitatea de a nu mă întinde mai mult decât îmi e plapuma. Efectiv mâncam trei zile pâine cu icre.

[Făceam asta] de frică că, la un moment dat, se poate întâmpla ceva și nu mai am. Ce fac, de unde scot? Dup-aia m-am trezit cu nu știu câte de-astea [acte] de la ANAF, pentru că tata se ocupa de toată birocrația asta din jurul meu.

M-am trezit după 3 ani de zile cu restanțe. Habar nu aveam. (…) Nu sunt de acord să promovezi lucruri doar pentru bani. Asta înseamnă să fii un exemplu, un simbol, să lași ceva în urma ta. Mai ales că acum am și copil. În permanență mă gândesc ce-i las, ce las generației lui”, a dezvăluit Ilinca în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

Citește și:

Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici? S-au mutat împreună după doar o săptămână de relație

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

Mădălin Ionescu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri”

Ilinca s-a luptat cu depresia după naștere și în pandemie

„Prima oară am simțit depresia după ce l-am născut pe Zian și s-a manifestat prin atacuri de panică și prin crize de plâns pe care nu mi le explicam. Nu puteam controla nimic. (…) Mie îmi place să dețin controlul, iar după naștere nu am putut face asta. (…)

Îmi era frică, eram panicată, el plângea, eu nu știam ce să-i fac. Atunci mi s-a declanșat, a fost o depresie post-natală pe care nu am tratat-o pentru că nu am avut timp. Am revenit la muncă și s-a rezolvat. (…) Dar în pandemie am stat iar doar acasă cu copilul, nefăcând nimic, neplecând nicăieri, nemuncind.

Mi s-a reactivat. De data asta am luat decizia deșteaptă de a apela la ajutor de specialitate. De atunci fac terapie”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter