Ilie Năstase se însoară pentru a cincea oară. Când este programat marele eveniment

De Mădălina Manole, pe
Ilie Năstase este pregătit să-și refacă viața sentimentală și nu oricum, ci ca la carte și cu acte în regulă. Fostul mare campion de tenis se va căsători din nou, a cincea oară, de data aceasta sperând mai mult ca niciodată că și-a întâlnit aleasa și că va fi o uniune definitivă.

Ilie Năstase are planuri mari de viitor. La cei 72 de ani ai săi este decis să ajungă din nou la altar cu aleasa inimii sale, Ioana Simion, o brunetă în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după despărțirea de cea de-a patra soție, Brigitte Sfăt: „Nu mă împac cu Brigitte. Eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, – a declarat Ilie Năstase, conform click.ro

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Pe de altă parte, iubita lui Ilie Năstase, despre care, nefind o persoană publică, nu se știu foarte multe detalii, doar că este și ea divorțată, a conturat foarte frumos și cu diplomație contextul actual: „Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea.”, – a comentat Ioana Simion.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Ilie Năstase este recunoscut nu doar calităților sale sportive, ci și grație farmecului său cu care a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase femei din lume, categorie în care intră și Diana Ross, artista cu care s-a iubit pasional și care chiar l-a urmat în România.

Ilie Nastase si Ioana Simion se casatoresc 1

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter