Iggy Azalea a publicat primele imagini cu fiul ei, Onyx

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 00:28

Rapperița Iggy Azalea (30 de ani), pe numele real Amethyst Amelia Kelly, dezvăluia în iunie 2020 că a devenit mama unui fiu, Onyx, alături de rapperul Playboi Carti. Azalea și Carti nu mai formează în prezent un cuplu.

Iggy Azalea a publicat primele imagini cu fiul ei, Onyx

„Am tot așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, dar, cu cât trece mai mult timp, cu atât realizez că întotdeauna mă voi simți anxioasă dezvăluind o veste ca asta lumii”, a scris Iggy atunci. „Vreau să-i păstrez viața privată, dar totodată să fie clar că nu este un secret și că îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a completat.

Duminică, 25 octombrie, artista a publicat primele imagini cu fiul ei. În descrierea acestora a pus un simplu emoticon cu un îngeraș. În seara imediat următoare, Iggy a dezvăluit că ea și Playboi Carti s-au despărțit.

„Ai pierdut un prieten real. Oamenii nu mai apreciază loialitatea, de aceea aș prefera să fiu singură. Ce voiam să spun este că îmi cresc fiul singură. Nu sunt într-o relație în prezent”, a scris rapperița pe Instagram.

Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

În luna decembrie a anului 2019, în presă se zvonea că Iggy ar fi însărcinată însă nici ea, nici fostul ei iubit nu au confirmat sau negat speculațiile. În aceeași perioadă, Iggy a publicat o fotografie în costum de baie, părând să nege zvonurile. „Mi-aș fi dorit să fii aici”, a scris în descrierea imaginii.

Despre Iggy și Playboi, care s-au cunoscut în anul 2018, s-a speculat și că s-ar fi logodit în luna iulie a anului trecut. Speculațiile au început după ce artista a publicat o fotografie purtând un inel pe inelarul stâng. Nici aceste zvonuri nu au fost confirmate sau negate de cei doi.

În aceeași perioadă, rapperul a vorbit despre relația lor într-un interviu oferit publicației Fader. „Odată ce am început să vorbim, am rupt legătura cu toți ceilalți. Era gata”, a mărturisit Playboi. „O susțin în tot ceea ce face.” Încă nu se cunoaște motivul despărțirii celor doi.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter