Horia Brenciu, dezvăluiri despre începuturile carierei: „Eram un burete uscat”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 octombrie 2018, 13:00
Horia Brenciu este recunoscut pentru umorul și veselia de care dă dovadă și este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului. La aceste calități remarcabile se adaugă și faptul că este o persoană sinceră și mereu deschisă noilor abordări.

Horia Brenciu, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre începuturile sale în carieră și a povestit cât de mult a muncit pentru a ajunge un nume în muzică. Un pas greu pentru artist a fost când și-a părăsit locurile natale pentru a-și încerca norocul în Capitală: „Întrerupeam orice relaţie cu tata şi cu prietenii din Braşov. Mă uitam în stânga, nu ştiam unde-i Piaţa Victoriei sau Piaţa Romană. Eram într-o lume pe care n-o cunoşteam, dar simţeam că pot pune umărul la ceva frumos. Aici era nevoie de mine.” – a mărturisit Horia Brenciu la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena 1.

Artistul a vorbit apoi despre Horia Brenciu din prezent, dezvăluind cine este omul din spatele muzicii, dar și despre Horia Brenciu din trecut: „Brenciu este un om care transpiră. Brenciu este un om normal. Are cerinţele şi doleanţele fiecărui om din faţa televizorului. (…) Acum 25 de ani,  Horia Brenciu era un burete uscat. Primea orice fel de inspiraţie și se lăsa atins de orice fel de gest şi cuvânt. Orice se întâmpla în jur, ajungea în burete”, – a edzvăluit Horia Brenciu pentru sursa citată.

Citește și – Ștefan Bănică, despre relația cu băiatul său: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

Citește și – Loredana Groza, despre fiică și viața de cuplu: “Să ții familia unită e o muncă de echipă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter