Harry și Meghan nu pot renunța la titlurile regale. Un logo i-a dat de gol

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Prințul Harry se pare că nu vor să renunțe de tot la titlurile lor regale. Cei doi au fost dur criticați după ce au trimis o scrisoare în care își arată susținerea față de cauzele importante din Marea Britanie, pe care, însă, au pus un logo al Familiei Regale din care ai nu mai fac parte.

În prezent, cuplul locuiește în Los Angeles, împreună cu fiul lor Archie, după ce au renunțat la rolurile de seniori ai Casei Regale britanice pentru a merge pe propriul drum.

De când s-au mutat în America, cei doi au fost ocupați cu munca de caritate. Acum, se pare că au găsit timp să trimită o scrisoare de susținere pentru o organizație caritabilă ce ajută tinerii din zonele dezavantajate, conform Daily Mirror.

Însă internauții i-au criticat dur după ce Harry și Meghan au decis să își folosească monograma H&M cu o coroană deasupra, cu toate că s-au distanțat de membri familiei regale.

Harry și Meghan nu pot renunța la titlurile regale. Un logo i-a dat de gol

Pe de altă parte, Prințul Harry și soția sa au ales să nu se semneze cu titulatura de Duce și Ducesî de Sussex, alegând, în schimb, Harry și Meghan.

Citește și: Meghan Markle, convinsă că a existat o conspirație împotriva ei la Palat

„Trebuie să dea jos coroana din acel logo”, „Fără regalitate – fără coroană”, sunt două dintre comentariile negative ale internauților.

Au existat și câteva persoane care au sărit în apărarea celor doi: „Încă este o regalitate, o ducesă, și este măritată cu fiul viitorului rege. Nu există niciun motiv pentru ca acea coroană să fie înlăturată”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter