Godsmack şi-a amânat turneul european, inclusiv concertul de la Bucureşti. Fiul chitaristului a murit la 34 de ani!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 10:20
Trupa americană Godsmack şi-a amânat turneul european din care făcea parte şi concertul de la Bucureşti, programat în noiembrie, din cauza morţii subite a fiului chitaristului Tony Rombola (53 de ani).

Într-un anunţ publicat marţi seară de solistul şi chitaristul Sully Erna în numele trupei se arată: „Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure. Joe Fay, fiul lui Tony şi al lui Sue, a murit săptămâna trecută, în mod neaşteptat, la vârsta de 34 de ani. Era unul dintre cei mai buni şi modeşti tipi pe care i-am cunoscut. Cel mai important, era un fan, la fel ca voi toţi. A trăit succesul Godsmack prin tatăl lui. Era mereu atât de încântat şi de mândru să fie alături de noi şi îi vom simţi lipsa”, a transmis Sully Erna, potrivit News.ro.

Familia şi apropiaţii aşteaptă clarificarea modului în care a murit Joe Fay

El a precizat că familia şi apropiaţii aşteaptă clarificarea modului în care a murit Joe Fay şi a cerut ca intimitatea lui Rombola să fie respectată: „Apreciem răbdarea, rugile şi susţinerea voastră în această perioadă grea. Promit că vom reveni mai puternici la începutul lui 2019 şi că ne vom onora toate angajamentele privind datele turneului european şi mondial”, a spus Erna.

Trupa Godsmack va reprograma întreg turneul european din această toamnă pentru anul viitor

Turneul european urma să înceapă pe 29 octombrie, la Stockholm. În aprilie 2018, grupul a lansat „When Legends Rise”, care urma să fie promovat şi la Bucureşti, într-un concert care ar fi avut loc la Arenele Romane, pe 26 noiembrie. Trupa americană a anunţat, astfel, că reprogramează întreg turneul european din această toamnă pentru anul viitor, în perioada ianuarie-martie 2019, inclusiv concertul din România.

Chitaristul-trupei-Godsmack

Godsmack a fost înfiinţată în anul 1995, în Boston. Albumul de debut a apărut în anul 1998, iar de atunci trupa a mai lansat şase materiale de studio. Turneul de promovare a discului „1000 hp” (2014) a ajuns şi la Bucureşti, în 2015. Trei dintre albumele trupei – „Faceless”, „IV” şi „The Oracle” – au ocupat primul loc în topul Billboard 200.

Citește și: Trupa Metallica va concerta din nou la București

 Cum arată astăzi fetele din trupa T.A.T.U. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Sursa: News.ro

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!