Giulia Anghelescu și Vlad Huidu aniverseaza 8 ani de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 14:37
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu aniverseaza 8 ani de căsnicie și dovedesc că sunt unul dintre puținele cupluri care au reușiyt să treacă proba timpului și să devină mai uniți și mai puternici.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu spuneau „Da!” în fața altarului în urmă cu 8 ani. Artista a purtat o rochie de mireasă superbă, cu trenă lungă de 3 metri. După fericitul eveniment cei doi și-au creștinat fetița, pe Antonia Sabina, în vârstă de trei luni.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au devenit părinți a doua oară, atunci când artista l-a adus pe lume pe Eduard Mikael, astăzi în vârstă de 5 ani.

Citește și – Mihai Albu a mers cu Poliția acasă la Iulia Albu pentru a-și vizita fiica

Cu ocazia împlinirii a 8 ani de la căsătorie Giulia Anghelescu a scris un mesaj pe conturile de socializare și alături a publicat mai multe fotografii cu soțul său: „Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți!”, a scris Giulia.

Citește și – Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri neașteptate despre emisiune după ce și-a dat demisia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter