Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu: „Și scutec, și perdea, si lanțuri, și franjuri”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 16:28
Giulia Anghelescu a intrat în vizorul Iuliei Albu. Artista a fost criticată vehement pentru ultimele sale apariții, când a ales să poarte aceași ținută la două evenimente diferite. Însă, aceasta nu a fost singura remarcă negativă a Iuliei Albu.

Giulia Anghelescu a îmbrăcat aceași ținută, deși purtată altfel, cu două ocazii diferite, fapt ce a deranjat-o peste măsură pe Iulia Albu, care a fost foarte acidă cu privire la această gafă. Fashion editorul a comentat aparițiile Giuliei pe blogul său personal: „Când trebuie să participi la două evenimente în aceeași seară și nu știi exact ce h(r)am poartă ceilalți invitați este întotdeauna bine să porți de toate: și iarbă, și pene, dacă sunt 2 în 1 cu atât mai bine. Și scutec, și perdea, si lanțuri și franjuri … ce vrei tu. Ce nu se face însă … este să mergi la două evenimente de amploare îmbrăcată în aceeași ținută. Mai ales când ținută este… și atât. Acum… eu înțeleg că Giuliei Anghelescu Huidu îi place mult… că doar a purtat-o și cu față în față, și cu spatele în față… (vezi foto) probabil că urmează să o poarte și pe dos.  

Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu: "Și scutec, și perdea, si lanțuri, și franjuri"

Dar nu asta ne deranjează pe noi… ci faptul că ansamblul este complet incoerent, irelevant și alcătuit parcă de o persoană legată la ochi, într-o cameră cu lumina stinsă. Astăzi, Giulia e fericita câștigatoare a trofeului BAU! #rubyaprindelumina”, – a comentat Iulia Albu pe blogul său.

Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu: "Și scutec, și perdea, si lanțuri, și franjuri"

Iulia Albu se remarcă în ultimul timp prin comentariile acide pe care le face pe blogul său personal cu privire la ținutele celebrităților noastre. Printre vedetele comentate spumos de fashion editor se numără și Andreea Bălan, Laura Cosoi, Mihaela RădulescuValentina PelinelMihai BendeacSmiley, dar și Anamaria Prodan, Cezar Ouatu pentru apariția de la X Factor din Marea Britanie și Roxana Ciuhulescu pentru rochia de mireasă aleasă în ziua nunții.

Citește și – Mirela Vaida, dezvăluiri din copilărie: „Mă aducea foamea acasă”

Citește și – Înțelegerea secretă dintre Misha și Connect-R

Sursă foto: Instagram, arhivă Ringier, blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter