Gina Pistol, despre botezul fiicei sale: „Am avut lacrimi în ochi mai toată slujba”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 17:28
Gina Pistol și Smiley și-au botezat fiica duminică, 20 iunie. Cei doi au organizat o petrecere restrânsă, într-o locație înconjurată de natură, și au păstrat discreția cu privire la acest eveniment special din viața lor. 

La trei luni de la venirea pe lume a micuței Jospehine Ana Maria, Gina Pistol și Smiley și-au creștinat fetița și au organizat o petrecere de botez într-un cadru de poveste, departe de ochii curioșilor.

La eveniment au participat familia și prietenii apropiați, printre care s-au numărat Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea și alții. Pentru că și-au dorit să păstreze discreția, atât proaspeții părinți, cât și invitații lor, nu au publicat imagini din timpul petrecerii.

Gina Pistol, prima declarație despre botezul fiicei sale

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol pentru A1.ro.

Pentru că petrecerea a fost în natură, atât Gina, cât și Smiley, au purtat ținute comode, asortate, în culori deschise. Prezentatoarea TV a ales pentru această ocazie specială o rochie cu motive tradiționale românești, o coafură lejeră și un machiaj natural, în timp ce cântărețul a purtat o cămașă vaporoasă și pantaloni din in.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Primele imagini de la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Cine au fost nașii micuței Josephine

După ce în presă s-a speculat că nașul micuței va fi Adrian Sârbu, Gina Pistol a clarificat zvonurile. „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a mărturisit Gina Pistol.

Smiley și Gina au ales să nu arate chipul fetiței lor, însă la scurt timp după venirea ei pe lume, aceștia au dat detalii despre modul în care arată micuța. În podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, artistul a spus cu cine seamănă Josephine:

„Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter