Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley

De Unica.ro, pe

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. Prezentatoarea TV și artistul formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația.

„Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica. De curând, artistul a făcut prima declarație despre botezul micuței.

Ulterior, prezentatoarea TV a dezvăluit cine vor fi nașii lui Josephine. Întrebat de Click! dacă au programat botezul, Smiley a mărturisit: „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

Gina Pistol a dezvăluit cine vor fi nașii fiicei sale și a lui Smiley

După ce în presă s-a speculat că nașul micuței va fi Adrian Sârbu, Gina Pistol a clarificat zvonurile. „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a mărturisit Gina Pistol pentru Playtech.ro.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia. Nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea.

Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la Asia Express, pentru că sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este biserica pentru micuță. Important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus Gina.

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

În primăvara anului acesta, invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a spus cu cine seamănă Josephine: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…)

Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.

Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter