Gina Chirilă a născut. Soția lui Bogdan Vlădău a devenit mamă pentru prima dată

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 16:38
Gina Chirilă este în culmea fericirii. Frumoasa soție a lui Bogdan Vlădău a născut o fetiță sănătoasă  și astfel a devenit pentru prima dată mămică.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au schimbat statutul de aseară și au devenit părinți. Fetița va fi botezată cu numele Katia, iar vestea cea mare a nașterii a dat-o chiar Gina care a postat un Instastory cu o frântură din chipul micuței, urându-i astefl bune venit pe lume și făcându-le fanilor cunoștință cu comoara care a intrat în viața lor.

Gina Chirilă a vorbit într-un interviu acordat pentru Revista Unica despre perioada sarcinii, petrecută în mare parte în autoizolare din cauza pandemiei de COVID-19: „Mai avem puțin, sunt foarte mulțumită cu parcursul sarcinii până acum, chiar dacă la început a fost mai greu. În primele 4 luni am avut nevoie de perfuzii din cauza stărilor de vomă frecvente, dar acum totul este în regula.

Citește și – Exclusiv. Tily Niculae, despre sarcină: „A fost o perioadă între bucurie și agonie“

Mă bucur de liniște și odihnă, dar în același timp nu uit să fac mișcare și să mă ocup de atelier” – ne-a mărturisit Gina Chirilă cu puțin timp înainte de a naște.

Citește și – Bianca Drăgușanu face lumină în cazul lui Victor Slav, prins la volan sub influența drogurilor

Revista Unica, ediția de iunie, poate fi comandată din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter