Ce nume deosebit poartă fiica modelului Gigi Hadid

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:05

Gigi Hadid (25 de ani) și artistul Zayn Malik (27 de ani) au devenit părinții unei fiice în luna septembrie a anului 2020. Modelul a dezvăluit numele micuței în mediul online.

Ce nume deosebit poartă fiica modelului Gigi Hadid

„Fetița noastră s-a alăturat Pământului weekendul acesta și deja ne-a schimbat viețile. Atât de îndrăgostiți!”, a scris Gigi în septembrie 2020 în mediul online.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă! 🙏🏽❤️ Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum este imposibil. Iubirea pe care o simt pentru această mică ființă este departe de înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și bucuros pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris și Zayn, alături de o altă imagine.

În descrierea contului ei de Instagram, Gigi a scris de curând: „Khai’s mom [Mama lui Khai]”. Vestea vine la patru luni de la nașterea micuței Khai.

O sursă a dezvăluit pentru E! News că Gigi și Zayn locuiesc în prezent cu mama modelului, Yolanda Hadid, în Pennsylvania. Acolo, Yolanda deține o fermă.

„Se simt liniștiți locuind acolo”, a mai spus aceeași sursă. „Gigi vrea ca fiica lor să aibă intimitate, să fie crescută în privat.” Totodată, Gigi și Zayn au un apartament în New York unde fiica lor a „văzut pentru prima oară zăpada”.

Până la acest moment, nici modelul, nici solistul nu au publicat imagini cu chipul fiicei lor.

Gigi și Zayn au avut o relație presărată cu despărțiri

Relația lor a început în anul 2015. Patru ani mai târziu, în 2019, s-au despărțit. Cu toate acestea, în aprilie 2020, în presă au apărut primele zvonuri despre sarcina lui Gigi. Modelul a confirmat că este gravidă în timpul unei intervenții virtuale în emisiunea The Tonight Show, moderată de Jimmy Fallon.

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2019”, a dezvăluit atunci o sursă. „Zayn i-a scris lui Gigi în ultima lună, iar ea a decis să-i ofere o a doua șansă.”

„Întotdeauna l-a iubit, dar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat la noul său album și este focusat către a-și îmbunătăți sănătatea mentală. Este mult mai bine acum.” Perechea a confirmat că s-a împăcat în luna februarie a anului 2020.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Foto: Instagram

Citește și:

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter