Gestul pe care Kate Middleton îl face zilnic, în memoria Prințesei Diana

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 august 2017, 14:08
Deşi nu a cunoscut-o personal pe Prințesa Diana, Kate Middleton îi cinstește zilnic memoria, preluând un obicei al acesteia. Și anume, Ducesa de Cambridge poartă un colier care simbolizează o legătură specială cu Lady Di.

În anul 1982, când s-a născut primul lor fiu, Prințul Charles i-a dăruit soției sale un colier pe care era gravat numele lui William. În general, Diana îl purta în spațiul familial, dar a fost surprinsă cu el și la evenimente publice.

„Familia a fost întotdeauna pe primul loc pentru Prințesa Diana, așa că nu este nicio surpriză faptul că își grava anumite bijuterii cu numele acestora”, explică un apropiat al Casei Regale pentru presa britanică.

Pentru a menține tradiția familiei regale, Pippa Middleton i-a oferit surorii sale în 2013 un colier foarte asemănător cu cel al Prințesei de Wales pentru a celebra nașterea primului ei copil, Prințul George. Pe colier este scris „George Alexander Louis”, dar și litera „W”, inițiala soțului său.

Bijuteria a fost procurată de la un magazin local din Londra, Merci Maman, care a găsit o sursă de inspiraţie în Prinţesa Diana când a fost confecţionată.

Citește și – Kate Middleton, pe urmele Prințesei Diana. 5 ținute similare

Citește și – Detaliul emoționant despre pantofii Prințesei Charlotte purtați în Polonia

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter